Menu
EUR

Arbeiten bei Tape-Deal.com

Word jij onze nieuwe Tape Dealer?!

Tape-Deal.com is een e-commerce bedrijf opgericht in 2011. Wij leveren vele soorten tapes, maar ook andere verbruiksartikelen zoals kabelbinders en schrijfwaren. Tape-Deal.com is actief in diverse sectoren zoals de evenementenbranche, offshore, doe-het-zelf en het midden- en klein bedrijf.

Wij leveren dagelijks aan particulieren en bedrijven. De verkoop verloopt voornamelijk via onze webshop, maar bestellingen komen ook via de e-mail en telefoon bij ons binnen.

Wij zijn specialist binnen ons productniveau en dealer van vele merken
zoals TD47 Products, Nichiban, Deltec, Pro Tapes, 3M, Kip, Advance en Magtape.
Service en kwaliteit staat bij ons centraal!


Op deze pagina vind je al onze vacatures die momenteel openstaan. Lijkt het je wat om te werken in een gezellig team met hardwerkende mensen die wel tegen een grapje kunnen, neem dan contact met ons op en
solliciteer!

Stuur je (open) sollicitatie naar: [email protected]

 

Vacatures

Logistiek Medewerker / Magazijn Topper

Ben jij zelfstandig, kun je inspelen op de situatie en weet jij van doorpakken, dan zoeken wij jou!
Je werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, inpakken en verzendklaar maken van bestellingen. Daarnaast help je klanten die hun bestelling komen afhalen, beantwoord je telefoontjes en verwerk je inkomende goederen.

Voor deze functie is geen specifiek opleidingsniveau vereist. We zoeken iemand met een proactieve en flexibele instelling. Wij bieden een leuke baan met veel mogelijkheden voor nu en in de toekomst, een goed salaris en een aanstelling op basis van parttime of fulltime dienstverband.

Kom je bij ons werken? Wij ontvangen graag je motivatiebrief en CV. Deze kun je sturen naar [email protected]. Voor vragen kun je contact opnemen met Marthijn via de mail of telefoonnummer 0118-225005.

Hier vind je al onze vacature's die wij momenteel hebben open staan,,
Lijkt het je wat om te werken bij Tape-Deal.com in een gezellig team met hard werkende mensen die wel tegen een grapje kunnen?! neem dan contact met ons op en Solliciteer! 

Stuur je (open) sollicitatie naar: [email protected]

 

Stage Plaatsen

Wij hebben elk jaar weer een aantal stage plaatsen beschikbaar, Zowel op kantoor als op de werkvloer. Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Tape-Deal.com Te ontdekken wat je echt leuk vind of je te specialiseren in jou vak?! stuur dan je C.V. en sollicitatie brief naar : [email protected]

 

Wähle deine Sprache
Wähle deine Währung

Mein Konto

Passwort vergessen?

Einkaufswagen

Gesamt inkl. MwSt
€0,00
Kostenloser Versand wenn Sie noch €75,00 zusätlich bestellen
0
Vergleichen
Vergleich starten

Dieses Produkt wurde in Ihren Warenkorb gelegt!